Discrete dag- & lovehotels

Wil je op een fijne romantische plaats een paar uurtjes ontspannen en zorgeloos tijd met elkaar doorbrengen? Just the two of you en verder niemand die dat hoeft te weten… De escort service van Elite Sensation is er om te genieten maar ook om te leven en te beleven. Ontdek de betere daghotels in België, weg van de grote massa en strikt privé. Ook gewoon omdat je het verdient!

Kortrijk | West-Vlaanderen

Ontspannen, ontstressen, genieten samen met je partner, vriend, vriendin, …
De ideale ontmoetingsplaats voor wie houdt van gezelligheid, comfort en discretie.

Roeselare | West-Vlaanderen

Prachtige exclusieve luxekamers. Wil je eventjes tot rust komen en genieten op een boogscheut van de mooiste steden? Dan is dit de ideale uitvalsbasis als B&B! Twee kamers worden als kortverblijf aangeboden.

Meldert | Limburg

De Zwarte Ring is de ideale ontmoetingsplaats voor wie houdt van gezelligheid en discretie. Er is voldoende keuze uit verschillende romantische kamers. Luxekamers, spiegelkamers of liever gewoon een standaardkamer? 

Wommelgem | Antwerpen

Uw rendez-vous hotel waar discretie en hygiëne prioriteit is. Bij Dreamotel kan men 7/7 terecht tussen 6u30 en 1u00. Ze zijn gelegen vlakbij het rondpunt van Wommelgem.

Meer informatie over deze daghotels? Neem telefonisch contact op het nummer 0491 23 39 36. Dit kan uiteraard ook per sms of via Whatsapp. Ook als je een arrangement (kamer, sauna…) wilt boeken, kunnen wij je adviseren.